Zo’n klein schattig cafe

Van jongs af aan droom ik dat als ik later een baan zou hebben, ik dat ergens op de wereld zou kunnen uitvoeren en dan ergens in zo’n klein schattig cafe. Die droom heb ik nog steeds. Heel soms, als ik me niet thuis kan concentreren, ga ik naar zo’n klein schattig cafe. Een andere omgeving, even onder de mensen en inspiratie rond mij heen.

Ook zo vandaag. Morgen heb ik mijn Medialandschap tentamen, maar ik kon mijn concentratie er maar niet bij houden. Vet irritant. Dus besloot ik gewoon de deur uit te stappen. Ik heb al een paar keer in de metro Bagels and Beans voor bij zien komen en dat vond ik de perfecte locatie.

Aan het raam, terwijl ik de mensen van Rotterdam rustig kon bekijken. Ik bestelde thee en een bagel, en maakte eindelijk die samenvatting die ik al dagen aan het uitstellen was. Soms is het gewoon heel fijn om even de deur uit te gaan en op zoek te gaan naar een nieuwe werkomgeving. Voor mij werkt het in ieder geval heel erg goed.

Hoe gaat het met jou?
Met mij gaat het redelijk, het leven en ik zijn even geen goede vriendjes meer op dit moment. Heb je soms. We kunnen niet iedereen aardig vinden! Ik zweef op een wolk, maar zodra het gaat regenen, val ik ook mee. Ik weet zeker dat de zon snel weer gaat schijnen. En ohja, ik vier de liefde voorlopig ook even niet meer. Die vond ik niet meer zo aardig, dus voorlopig is die even uit beeld. Kan gebeuren.

Dus, nu is het alleen nog maar jij en ik. Gezellig! Zullen we binnenkort samen thee drinken? In Bagels and Beans bijvoorbeeld! Lieve mensen werken hier.

Ik besefte me een aantal dagen geleden dat januari ook al weer bijna voor bij is, hou op met me hoor. Dat is toch bizar! Morgen een tentamen en dan die maandag daarop ook nog 1, de laatste. Ik kan niet wachten om te zeggen dat het al maandag is, want ik ben er goed klaar mee. Daarna leuke dingen hoor, heel veel leuke en toffe dingen. Misschien leg ik dat nu eens vast hier op dit kleine stukje internet. Wie weet!

Hey, ik en mijn veelste leuke broek gaan verder met intentiefuncties en effectiviteitscriterium, klinkt leuk he. Nee, vond ik ook niet.

Goodluck
Love always,
Meg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *