Week 35

Voor mij zit bijna de schoolweek er al weer op, alleen morgen (ja echt op zaterdag) nog naar school en ik heb weekend! Dit was echt een hele zware week, maar vooral heel leuk.

Deze week begonnen we nog om 10 uur, wat betekent pas de trein van 8.15 in plaats van 7.15!
Dit jaar hou ik ook serieus een agenda bij en dat is maar goed ook, want ik kwam er nogal achter dat het erg druk gaat worden dit jaar.

We zijn begonnen met het musicalstuk Romeo & Julia, en dat betekende iedere dag een beetje oefenen. We begonnen met een 20 minuten workout van Merel (don’t get me started…het is een loodzware), om vervolgens met onze leraar te gaan dansen. Het lijkt nu al op iets heel gaafs en het echte stuk is pas rond de kerst!

Maar ook zijn we deze week met een aantal ‘normale’ lessen begonnen. Zo hadden we weer auditietraining les, hier leren we hoe we ons moeten gedragen, presenteren, kleden (etc.) voor een auditie straks in de echte wereld.

Hadden we drama les. We moesten een eigen filmpje maken over realistisch spel in een typetje (ERG LEUK), en hadden we onze eerste klassiek ballet les. Auw, auw, auw spierpijn. Even vergeten hoe zwaar klassiek ballet was. Zangles stond ook weer op het programma, ze vroegen wat ons doel/onze doelen waren voor dit jaar. Nou en die had ik wel en daar gaan we ook lekker aan werken!

Ook hadden we Dans/Ritme van onze geweldige lerares Germa, zo ging het; zij had haar drummer meegenomen die op een percussie speelde. En ik groot fan van Santana was dat dus echt een top les. We danste (of probeerde) als echte Surinamers met alleen de beat van de percussie. HEERLIJK!

Voor de rest werkte we aan een eigen geschreven musicalstuk voor onze stage kinderen en hadden we vanmorgen Power Yoga! Onderschat Power Yoga niet want ik kwam trillend als een rietje terug uit de les. Ik voel mijn benen nu nog. Oh en tussendoor hockeyde ik ook nog op woensdag van 19.30 tot 20.30. Het kan allemaal gewoon.

En nu heb ik heerlijk tijd voor mezelf genomen, tot het avond eten heb ik niks gepland. Ga zo mijn kamertje een beetje opruimen, schilderen (komt nog een artikel over, erg leuke DIY!), en een skype call houden met Jorrit omdat m’n bewerkingsprogramma van Sony Vegas kapot is.

Een prima week, erg druk en best wel een beetje zwaar met helaas iets te veel spierpijn. Maar hé, school is weer begonnen!

Hoe was jouw week?

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *