Tegeltjes. 

Vandaag was , een bijzondere dag. De laatste tijd zijn de dagen bijzondere dagen. Ik kan ze niet goed, niet slecht noemen. Nee, bijzonder.

Zo begon mijn dag met een irritant wekkergeluid om 9 uur. Lekker optijd. Ik stapte uit mijn bed om 10 uur, u go Meg. Deed de oven aan (ik had afbakbroodjes voor mezelf gehaald) en begon gezellig met mijn huisgenoot te kletsen. Toen ik op de stoel bij het raam zat, lachend met mijn huisgenoot terwijl ik ondertussen de zon op mijn gezicht had en ik dit echt een fijne ochtend vond, dacht ik ineens. Er was een reden dat ik vroeg op stond…..ik checkte snel mijn lijstje en JA! Ik moest nog naar de stad….

Oke, oke dit kan ik. Zocht snel op 9292 waar een bus ging, over 15 minuten, GREAT. Kleedde me heel snel om, deed iets wat leek op eyeliner en mascara op mijn gezicht, propte alles in m’n tas in de hoop dat ik niet zou vergeten en sprintte naar buiten.

Ik haalde mijn bus met gemak, sterker nog. De bus was te laat, dit is echt een voorkomend Meg-ding. 

Ik moest ook postzegels halen (ik verkoop mijn kleding op United Wardrobe en heb wat spulletjes verkocht, die moet ik opsturen) en daar kwam ik toch leuke tegeltjes tegen!


Had helemaal niet verwacht dit te vinden bij een simpele supermarkt in een wijkje die niemand kent! Het klaarde mijn dag echt meteen op, heerlijk zo’n prachtige vloer!

Na alles gedaan te hebben wat ik moest doen, kwam ik ruim optijd voor de les aan. Ik had een heel pijnlijk gevoel onder in mijn buik, het steekte heel erg, plassen deed eigenlijk best wel pijn en ik kon alleen maar denken aan gisteren waarbij we foto’s hebben gemaakt voor de poster; we liepen allemaal op blote voeten, lange jurken, bij het water en in de wind (kan er mee te maken hebben gehad). Juap, deze heeft blaasontsteking opgelopen. Ik herhaal, dit is een voorkomend Meg-ding. 

De hele dag hebben we gerepeteerd voor onze afstudeervoorstelling, echt heerlijk.

Later op de avond kwam ik thuis, verhuisde mijn deken van mijn bed naar de bank, installeerde me daar met mijn avond eten en Netflix en Meg-time kon beginnen. Voordat je het je afvraagt; JA. Ik heb de serie Girlboss in 1 avond af gekeken. Enof ik daar trots op ben 😀

Nu lig ik hier in mijn bed, heel blij met mezelf dat WordPress ook op de telefoon is. Love it! 

Hoe was jouw dag?

Goodluck

Love always,

Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *