SEEPJE

Op 3 april mocht ik naar het Cibap in Zwolle om met 2 studenten een video te schieten voor het merk Seepje! Was echt een super gezellige dag en daaruit is ook een video ontstaan: SEEPJE (kan je deze video nou niet zien, laat het even weten in de comments hieronder met jouw mailadres, waarschijnlijk zie je het daarna wel!)

Het is heel gek om jezelf zo terug te zien, ook al maak ik dan zelf video’s het blijft een beetje gek.

Ik vond het echt een hele leuke ervaring om een video te maken waarvan je weet dat er allemaal animatie’s om je heen zit! Ik kan dat natuurlijk niet zien, het was ook echt heel erg puzzelen met wat ik waar moest doen. We maakte allemaal afspraken ook met als ik deze zin zei dan moest ik zo met mijn handen doen. Dat was nog best lastig! De grootste grap vond ik zelf wel echt dat ik moest een stukje tekst leren – geen probleem voor mij natuurlijk, maar zodra je er staat was het poef! Weg. Waarom? Geen idee haha! Het was niet dat ik het spannend vond of iets dergelijks. Weten we dat in ieder geval ook weer.

De commercial was voor Seepje en dit is een natuurlijke zeep die gemaakt is van vruchtenschillen, het was heel gek om dat te zien haha! Het zijn letterlijk harde schillen, die stop je in je wasmachine en hopplatee, schone natuurlijke was! Je kan Seepje helpen door naar hun website te gaan: seepje.nl , een schonere wereld begint bij jezelf!

Wat vinden jullie van de video?

Goodluck
Love always,
Meg

 

 

Misschien vind je dit ook leuk!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *