Sea life

Vanmorgen heb ik voor het eerst een yoga routine gedaan. Eerst wilde ik het buiten hier op het grasveld doen (waar je een waanzinnig uitzicht hebt), maar vannacht heeft het geregend dus alles is nog nat. Op zich geen punt, maar het regent nu weer en zin om nat te worden heb ik niet echt. MAAR! Het was heerlijk, voor mijn gevoel is yoga echt een goed iets. ik ga het vaker doen!

Gisteren….gisteren hebben we een boottocht gemaakt op zee. En ja echt, echt waar. WALVISSEN. Ik heb een walvissen gezien, wauw. Wauw. Wauw.

Ik kan niet beschrijven hoe groot ze waren want ze waren mega! Dan was je aan het zoeken naar de walvis en ineens spoot er eentje water en kwam die even naar boven. Echt fantastisch. Als ik ben heb ik lopen klikken voor mijn leven met m’n prachtige Canon EOS M5. Ik heb niet alles door een lens bekeken hoor, wees niet bang. Die walvissen, jeetje.

Dat was niet het enige wat we zagen! We hebben dolfijnen gespot, een zeehondje en zelfs twee pinguïns. Vet random, ineens twee pinguïns op een grote zee, te gek.

Daarna zijn we wat gaan eten bij een tentje aan het strand. Er was een schat van een vrouw en we begonnen een gesprek, ze vertelde me dat ze half, kwart, 1/8ste (ik weet het niet meer haha) Nederlandse was! Al hoorde ze daar niet bij hoor, ‘fuck the Dutch, fuck the Dutch!~’  is wat ze de hele tijd lachend riep. Waar we hard om moesten lachen en we praatte wat over Zuid-Afrika en Nederland. We hebben samen Afrikaans gepraat en toen we weg gingen gaf ze me een kus op de weg en met een knipoog zei ze: ‘miskien is nie alle Nederlanders belaglikEn met een glimlach en een hemel vol met de mooiste sterren gingen we naar huis. Ik ben dol op mensen.

Open jezelf en stap op mensen af, knoop een gesprekje aan. Wees niet bang. Zoals onze verhuurster van dit huis zei: ‘if its your time to go, you go!.’ Oftewel je weet niet wanneer je dood gaat, als het je tijd. Dan is het jouw tijd. Wees niet bang, maar leef! fly little bird, you deserve it.

 Goodluck
Love always,

 

Meg

 

 

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *