Schoorl Dag 2

Deze dag begon al heel vroeg, ik was om 5 uur klaar wakkker en besloot om 8 uur er uit te gaan om de zon te beschouwen. Het was heerlijk buiten, een zachte wind en een zon die opkwam.

Jesse en ik besloten ontbijt te maken voor iedereen, scrumbled egg stond er op het menu! Na wat gepriegel met het elektrische fornuis hadden we uiteindelijk een top ontbijt (met scrumbled egg) op het balkon mét een prachtige zon.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Daarna was het bikini aan en weg wezen, het werd immers prachtig weer.
En dat was het zeker, de hele dag op het strand gelegen, tussendoor nog een boterham gegeten en weer terug naar het strand!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Een potje kaarten meegenomen om vervolgens dik worden ingemaakt door Coen en Ivanka.
We zagen een zandbak in het midden van de zee en besloten daar een potje te gaan volleyballen. We kwamen alleen zóveel kwallen tegen (ze waren echt huge) dat was een beetje jammer.

Het is nu heel erg afgekoelt en zijn we allemaal binnen muziek aan het luisteren. We hebben van de BBQ gegeten met onze master chefs Ruben & Jesse.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Dit was een fantastische 2e dag en hoop dat het nooit meer overgaat.

En terwijl de zon door het raam naar binnen schijnt en alles hier word verlicht met een prachtige gloed. Realiseer ik me dat ik echt ultiem geniet. Mensen die ik lief heb, zand en zeezout in m’n haar, een grote glimlach, een potje kaarten en eigenlijk heb ik niets meer nodig dan dit.

Het is nu 21.45 en de avond is nog jong, straks gaan we de zonsondergang bekijken op het strand en ga ik proberen wakker te blijven deze avond.

Ik vind het heerlijk hier.

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *