Schoorl Dag 1

En terwijl Jorrit op zijn gitaar pingelt en een prachtige zon onder gaat, en iedereen rustig wordt heb ik zo’n ultiem geluks moment.

Processed with VSCOcam with hb2 presetHet is hier prachtig, niemand zegt iets en dat is meer dan genoeg.

We gingen met de trein, via Amsterdam en stapte uit in Alkmaar. Daar de bus gepakt en stapte te vroeg uit waardoor we een half uur moesten lopen. Oeps!
Maar Jorrit en ik hadden onze longboards mee, dus zo erg was het nou ook weer niet.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Eenmaal bij het huisje vielen onze monden open van hoe fantastisch het eruit zag. Alles uitgepakt, boodschappen gedaan en besloten het strand op te gaan.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Het gevoel om in het zand te lopen was werkelijk fenomenaal. Het water voelde heel koud, maar toen we al lachend aan het zwemmen waren maakte niks meer uit.

Processed with VSCOcam with kk2 presetHelemaal onder het zand terug naar het huisje om onder de douche te springen. Máár dat was ipv. een douche een stoomcabine en het bad was ook een bubbelbad! Dus gingen we met z’n 8e in het bad en onder de douche. Super grappig!

Toen pizza besteld, een kleine wandeling gemaakt en een ijsje gegeten.
Terwijl ik dit schrijf zie ik de zon steeds verder onder gaan, speelt Jorrit Let Her Go van Passenger, is Anne aan het lezen en is alles heerlijk.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Dit weekend staat vol met zon, strand, foto’s maken, lachen en gewoon jong zijn. Dit mag van mij vaker, we gaan straks alle matrassen in de woonkamer neerleggen!
Echt 100 % genieten en dit was nog maar de eerste dag…

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *