Nummer 17 – De trein pakken en ergens uitstappen

Het is zondag avond 27 december en ik app met 1 van mijn beste vrienden. We waren er alle twee van overtuigd dat we iets moesten gaan doen, even weg! Nou ja, zo geregeld natuurlijk. We spraken af om 9 uur s’ochtends op het station, camera & dobbelstenen mee en de rest zouden we dan wel zien. Wow, oke..let’s do this!

De volgende ochtend ging ik met een hele grote glimlach van huis weg, oh wat had ik er zin in! Casual 5 minuten later kwam ik aanlopen op het station. We groette elkaar, ik ging zitten en voordat ik het wist werd ik overdonderd met de vele klik geluidjes. Dit werd nog een bijzondere (maar fantastische) dag.

In de trein naar Amersfoort besloten we om als eerst naar Amsterdam te gaan, daar zouden we wel verder kijken. In de trein speeldden we het spelletje Uno. Eerste keer dat ik het speelde en wie won er (girls that’s how we do it)! Natúúrlijk was het beginners geluk en het volgende potje was alweer gestart. Toen we bijna in Amsterdam aankwamen maakte we een weddenschap, wie verloor zou Macdonalds betalen (mwoahaha!). En wie kreeg het voor elkaar om te winnen, je raad het vast wel…MOI! Genietmomentje nummer 873.

We kwamen aan in Amsterdam, lekker druk as usual, maar met mijn 1.65 kom ik wel makkelijk door de mensen massa heen! Maar als je 1.85 bent gaat dat toch wat moeilijker. Voor 1 keer in mijn leven was ik blij dat ik wat kleiner ben want ik had er de hele dag profeit van waardoor er hele grappige en lachwekkende situaties onstonden. Vondt hij ook.

In de stad ging het lopen nou niet echt goed, meneer was te eigenwijs om Google Maps te gebruiken (niet dat je dat nou aan mij moet overlaten). Oké ik mag niet klagen want we kwamen zeker langs een paar super mooie plekjes. Onder andere het Anne Frankhuis waar ik heel erg onder de indruk van was. De buitenkant zei al zoveel dat ik echt even moest slikken.

We gingen terug naar het station, we namen de trein naar Utrecht. Daar gingen we naar de Macdonalds (bedankt voor de milkshake gehe), trakteerde ik op een wafel of sorry de aller lekkerste wafel die word verkocht op centraal station Utrecht… Gingen naar de Mediamarkt want ik had een camera geek mee, op een gegeven moment werd ik echt melig en was ineens alles grappig en leuk. We kwamen een Minion lamp tegen. Liefde op het eerste gezicht.

image

Ik kocht ook nog wol om weer mutsen te maken, maar die vergat ik in de trein toen we naar Arnhem gingen..
Ook hier gingen we de stad in, lekker winkeltjes kijken en foto’s maken. Op een gegeven moment waren we er klaar mee en gingen we terug naar het station. En natuurlijk speeldden we Uno in de trein.

image

Terug in Barneveld namen we afscheid en terwijl hij weg ging kwamen mijn zusjes naast me zitten in de trein. Terug naar Amersfoort om naar Pathé te gaan en de film Fashion Chicks te kijken (super leuk)!

Om 20.00 uur waren we weer thuis en oh wat deden mijn voeten pijn. Maar wat een prachtige dag en wat heb ik genoten! Ik streep tevreden nummer 17 van mijn Bucket list af.

Bedankt voor de heerlijke dag!

Goodluck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!