November | Maand 1

Als je mij een beetje kent weet je dat ik onwijs veel droom, van jongs af aan heb ik mijn lijstje klaar staan met doelen die ik graag wil afstrepen. Helaas merk ik dat ik zo onwijs veel dingen tegelijkertijd doe dat ik niet meer toe kom aan mijn persoonlijke doelen! Zoals mij bucket list bijvoorbeeld. En dat vind ik zonde. Dus ik bedacht iets nieuws! Ik wil heel graag meer schrijven, hier op mijn blog bijvoorbeeld, en wil daarbij mijn doelen gaan bij houden. Iedere maand maak ik een lijstje met doelen die ik graag wil behalen die maand. En dan hoeft het echt niet hele moeilijke doelen te zijn, maar dat ik het maar doe. Daarnaast wil ik dan ook een Review geven over die maand. Of misschien doe ik dit wel in video vorm op mijn Youtube kanaal (kom ik later op terug!!!) Voor nu, de eerste versie van mijn doelen. Welkom :).

 

MAAND 1 | NOVEMBER

Vier doelen. Ik kan er nog wel 10 bedenken, maar dan ga ik voorbij aan het doel van dit mini projectje. Ik moet juist niet teveel hooi op mijn vork nemen, maar juist een stapje terug nemen en iets rustiger aan doen. Vier doelen is daarom perfect. Waarschijnlijk komt er volgende maand ook iets met sport op te staan, want dan moet ook snel gebeuren. Soon more.

Bedankt voor de reis die we samen maken hier op mijn stukje internet. Wat worden jouw vier doelen deze maand? Deel ze gerust!

Goodluck

Love always,

Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *