Mijn maandag!

Hoi lieve internetvrienden,

Het is vandaag maandag en ik zat na te denken wat ik voor vandaag zou gaan posten.
En toen dacht ik ‘hm, vandaag heb ik alleen maar een achter-de-laptop dag laat ik vandaag mijn maandag delen met jullie!
Dus hier, mijn maandag. Wat begon om 6 uur in de ochtend, waar ik om 7 uur op de fiets vertrok naar het station. Die overigens niet reed.
Om 9:05 kwam ik op school aan, laat mijn dag maar beginnen!

IMG_0917


9:22 – we zitten nu al een poosje bij Engels en echt beter wordt het niet. We moeten van alles doen maar eigenlijk niemand snapt er wat van. Ik heb de opdracht voor mijn neus liggen, en weet wel wat ik moet doen. Maar mijn aandacht is veel meer gericht naar mijn laptop scherm.

Oh, de portfolio’s worden nu uitgedeeld.

10:15 – nu begint musicalgeschiedenis, dit is een vak waar we geschiedenis krijgen over de musicals van vroeger. Op dit moment zitten we in 1973. Ik weet niet tot hoe ver we moeten gaan, maar nog maar 4 weken tot de tentamens en we zitten nu al op 7 pagina’s. Help!

Vanaf hier ben ik de tijd verloren, want toen kwam theater opdracht. Dit is een vak waar we een eigen musical moeten gaan maken. Heel gaaf! Maar het heeft wel de volle aandacht nodig. We zijn al best ver, het hele script is zo goed als af. En het spelen gaat steeds beter. We maken een musical over de maakster van Mary Poppins. Heel interessant. We hebben het lichtelijk gebaseerd op de film Saving Mr. Banks.

IMG_0934Na veel goede ideeën en hersenspinsels was het tijd voor tap! Op het nummer van Frank Sinatra heerlijk getapt voor de tentamens. Selfie Time!
Toen was het tijd voor het favoriete uurtje, rekenles. #not

Ik merk wel dat het steeds beter gaat, maar het blijft nog steeds stom om te doen. Wanneer ga ik nou wortels berekenen. Ugh. Maar goed, het moet dus laten we het maar doen. Sterker nog, in mijn laatste jaar als ik niet een voldoende haal krijg ik mijn eind diploma niet eens!

Toen mocht ik naar huis, de bus gepakt want fietsen.. daar had ik geen zin in. En toen ik in de bus zat besefte ik me wat mooie dingen. Ik wilde gaan werken deze aankomende tijd, maar ik realiseerde me dat het gewoon niet ging werken. Het is zoals het is. En dat is wel een hele mooie motto. Dat bracht me zoveel inspiratie op, dat ik er nog een post over ga schrijven!

Eenmaal terug in my home town een milkshake gehaald met mijn vriend, tweede van 2015 alweer! I love milkshakes! Door het dorp gelopen en gechillt. Toen was het tijd om naar huis te gaan. En heb alleen maar lekker getekend en mooie dingen gemaakt in mijn Smashbook.

Dit was een prima maandag, heerlijk weer, leuke dingen gedaan en productief geweest.
Tot snel!

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *