Een gewone dinsdag

Mijn dag begon iets anders dan normaal! In plaats van 9:00 uur beginnen (en dus dus 6:00 uur mijn bed uit) was het vandaag 11.30 uur!! Heerlijk om 7:00 uur uit bed om rustig alles te kunnen doen. Bed opgemaakt, haartjes gestijld, rustig aangekleed. Heel relaxed..

Tot dat mijn moeder bedacht dat het misschien wel verstandiger zou zijn om even langs de huisarts te gaan voor m’n teen. Eg…prima..let’s go.
Ik zat bij de co-assistent en zij zei (tot mijn grote opluchting) dat het gewoon een infectie was. Maar toch even voor de zekerheid de arts erbij halen voor haar mening. Komt ze binnen zegt ze dat er een stukje van m’n teennagel er af moet! Shoot me, ik dacht echt en bedankt co-assistent van niks. Antibiotica kuur en zalf mee gekregen met de hoop dat het daardoor minder zou worden..en over ander halve week terug…

Mijn lieve moeder bracht me meteen door naar het station en het feest kon beginnen! In de Intercity naar Zwolle kwam ik mijn twee reisgenootjes weer tegen. We zijn van plan om, niet aankomende zomer, maar die zomer erop, naar Afrika te gaan! De hele reis hebben we erover gekletst en naar leuke plekjes gezocht, heerlijk.

Eenmaal keurig en op tijd op school begon de vaste routine weer. Opwarmen, work out, stretch/cooling down. Check, done that en hupsakee aan het werk! Woensdag de 16e hebben we de kerstvoorstelling Romeo & Julia dus het is nog even aanpoten. Heeel veel gecleaned en om 16:15 uur hadden we eindelijk pauze.

Eten uit de koelkast gehaald, opgewarmd en hallo avond eten! Toen dat tafereel was afgerond had ik nog ander half uur niks voor m’n volgende les. Ik besloot heerlijk een boek erbij te pakken en sloot me af voor de wereld. De tijd vloog zo om en voor ik het wist was het alweer 18:00 uur. Aan de slag…dansen, dansen, dansen en om 20:00 uur waren we klaar.

Terwijl ik naar de uitgang liep begon het me toch een partij te regenen…doei gestijlde haartjes! Niet dat dat nou echt het aller ergste is, maar een lichte irritatiefactor was het zeker.

Op het station had ik meteen een plekje om mijn fiets te stallen, zet ik ’em neer, draai ik me om en stap zo met m’n volle gewicht in een net iets te diepe plas! Schoen nat, sok nat en toen barstte ik in lachen uit. Ik moest nog 2 uur met de trein om naar huis te komen laat ik dan vooral niet gaan mopperen! Ik besloot 3 dingen op te schrijven wat ik mooi vond van deze dag.

1. De mooie lucht deze ochtend met de maan en sterren
2. Moeder-dochter momentje bij de dokter.
3. Met m’n stomverbaasde kop in een mega grote plas staan. Hoe kon ik die missen?

Eenmaal thuis nog een heerlijk kopje thee gedronken om warm te worden, snel onder de douche en m’n bed in. M’n olifant knuffel lag al helemaal klaar en ik was zo weg naar dromenland. Een prima dag zeg ik zo!

Wat waren jouw 3 punten die je mooi vond van deze dag?

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *