Lief leven

Hi you.

Ik ben Meg en dit is mijn stukje internet. Mijn kleine stukje internet. Heel erg veel begrijp ik er niet van, ik wil eigenlijk gewoon stukjes schrijven. Niet heel veel meer, maar dat is soms lastig met alles wat er om gaat in je leven of in je hoofd. Ken je dat, van die dagen dat het leven tegen je zegt ‘He, doe is even rustig aan. Je gaat iets te snel.’ Ja, been there sir.

Het regent. Het regent hard. Harde druppelslierten vloeien over mijn raam, hallo druppelslierten. Is dat eigenlijk een woord?
Beetje treurig is het wel, maar dat is oke. Het getik van regen tegen mijn raam is ook wel weer rustgevend. Morgen begint de studie weer, na een weekje geen lessen hebben gehad zal je denken dat je er weer aan toe bent. Nou niet echt hoor, maar we gaan er weer tegen aan. Het is zo gek om te beseffen dat het eerste jaar van mijn studie er al weer bijna op zit, kan je het geloven? Ik ben me heel bewust van de tijd en heel eerlijk…dat vind ik totaal niet erg. Ik ben juist dol blij dat de tijd zo snel gaat deze keer. Zolang ik mijn vakken maar allemaal haal, dat betekent namelijk je propedeuse en die wil ik. Dan ga ik echt extreem blij zijn haha!

Vandaag heb ik mijn agenda weer helemaal ingevuld, met schattige doodles en nieuwe indelingen als layout. Ik heb namelijk een bullet journal, oftewel ik maak mijn eigen agenda. Super rustgevend, heel fijn. Deze maand verschillende set ups geprobeerd, eens zien wat ik fijner vind werken. Ik lees dit terug en als je geen idee hebt wat een bullet journal is dan zal de context vast heel gek zijn. Een bullet journal is een leeg boek, gewoon lege pagina’s. En het doel van een bullet journal is dus dat je je eigen agenda kan samenstellen door middel van tekeningen, plaksels of verzin maar iets leuks.

Ook ben ik bezig geweest met een hertentamen vandaag, ik denk dat het wel de goede kant op gaat. Geen idee eigenlijk hoor, we kregen niet zoveel feedback terug dus het is maar weer gokken. Het is gewoon geen optie om de toets niet te halen weet je wel, anders haal ik mijn propedeuse niet in het eerste jaar. En dit halen we in het eerste jaar uiteraard.

Wat heb ik nog meer gedaan vandaag, vooral er voor zorgen dat ik weer beter word denk ik toch wel. Afgelopen paar dagen flink ziek geweest en ben daar toch helemaal klaar mee. M’n stem is bijna zo goed als weer terug, wat erg fijn is! Ik heb de was bijna helemaal gedaan (bedenk me zojuist dat de schone was al voor een paar uur in de wasmachine ligt…) en m’n bed opgemaakt, genoten van de zon die door mijn ramen scheen en gedroomd over hoe mijn kamer er uit komt te zien als ik een paar dingen weg haal. Ik ben zeg maar zo’n persoon die om de tijd haar hele interieur anders wilt -voor zo min mogelijk geld, want student.. en daar gaan we dan mooi ook eens voor zorgen. Ik heb namelijk op marktplaats een tof bankje gezien (gratis!) dus daar heb ik op gereageerd, dan ga ik volgend weekend een boel planken kopen (ik zal de plank niet mis slaan padumts) om daar alle spulletjes op te leggen die ik nu in een kast hebt, zodat er meer ruimte is voor eventueel een klein tafeltje. Ik mis namelijk echt een chill hoekje. Ik kan niet echt vrienden uitnodigen nu, ze kunnen namelijk nergens zitten! En dat wil ik heel erg graag, dus daar gaan we eens voor zorgen. Voor de rest moet er een spiegel komen, een hangplant voor op de planken, nog een plank voor boven mijn bed en voor de rest ben ik alles nog aan het uitvogelen. Ik heb namelijk vrij hoge muren, dus ik wil de hoogte in gaan werken. Nog tips?

He lief mens, bedankt voor het lezen. Tot snel.

Goodluck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *