Lazy sunday

Lieve internetvrienden, terwijl ik dit schrijf is het 13:00 en ik heb mezelf geïnstalleerd beneden aan de keuken tafel. Het internet wilt niet echt meewerken terwijl ik de behoefte heb om iets te schrijven, hallo pen en papier ik ga een verhaal schrijven. Ik laat me toch echt niet niet tegenhouden door 4 stomme streepjes die niet mee willen werken natuurlijk.  Het is vandaag een typische lazy Sunday, heerlijk uitgebreid ontbeten en ben m’n ding aan het doen.
Maandag is het mijn laatste week van school, eindvoorstelling op zondag en ik ben klaar met mijn project week. Waarschijnlijk moet ik sommige dagen nog naar school voor wat laatste dingentjes, maar dat is toch bizar. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik net begon aan het tweede jaar!
Ik ben bezig met het bewerken van mijn website, alleen nu stuurt Ruben mij een berichtje op whatsapp of ik kom minecraften….oke eventjes dan.

UH, het is nu 19:00 uur, heb net gegeten en ik ben weer terug bij het schrijven. Heb de hele dag geminecraft haha! Eigenlijk wil ik nu nog door, maar de server ligt eruit..
Ik ben bezig met een Red Barn voor de tuin. Ja dat klinkt stom, maar vind het echt leuk hihi. Vandaag was een heerlijke lazy day, heerlijk. Lekker een Meg-dag gehad en de avond is nog zo jong. Straks wat spulletjes pakken voor school, lekker optijd slapen. Ik voel me goed! Even een kort berichtje vandaag, het automatische van schrijven zit er vandaag even niet in. Volgende keer beter!

 

Good luck
Love always,

Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *