Lachende maandag

Ja. daar is tie weer hoor. tromgeroffel ..de maandag! JOEPIE. Not. Het was weer lekker vroeg, het was zelfs weer donker toen we op stonden. Jeetje, dat is even geleden. De reis betreft naar het mooie Rotterdam, waar weer een volle week op zich laat wachten. Vandaag heb ik mijn eerste toets voor studiepunten (AHH!), en dat vind ik best wel spannend.

Ik heb tot 15:55 les, helemaal niet lang dus. Daarna lekker naar m’n kamer in Noord, huiswerk maken en dan schop ik mezelf richting Den Haag HS, daar woont de liefde ondertussen. Samen eten en de dag afsluiten, ik vind het top.

Deze week staat er veel op de planning, dinsdag 12 uur beginnen (lekkah!) tot 17:00, woensdag beginnen we om 8:30 (zucht) tot 16:15 en dan heb ik weekend , say whaaat. 🤜🏽💖

Donderdag wordt leuk! Ik heb namelijk met een meisje genaamd Manon afgesproken, we plannen al echt dik 2 jaar dat we een keer wat gingen lunchen, maar nu gaat het echt gebeuren! Zij komt naar Rotterdam, lekker lunchen en dan de stad in. Rotterdam verkennen, heel veel zin in! S’avonds ga ik uit (whoop, whoop!) met de meiden uit mijn klas en vrijdag is een dag voor huiswerk. Dan het weekend. Het weekend wordt waanzinnig eng, letterlijk! Namelijk het eerste weekend van Walibi Fright Nights staat op de planning. 🎃🔪 Ik mag nog niks verklappen, maar zodra het mag krijgen jullie het allemaal te horen!

Ohja, vrijdag gaat ook een Yoga studio open bij mij in de straat, daar ga ik zeker even langs! Die blogpost komt er dus ook snel aan, dit zal vallen onder het kopje ‘Dansen’ voor iedereen die het zich afvraagt.

Het is nogsteeds maandag, dus dacht ik. Hoe kan ik deze dag nog enigszins lachend maken? NOU..

https://www.youtube.com/channel/UCPIvT-zcQl2H0vabdXJGcpg

Ja, ik kom niet meer bij gewoon! 🐶🐶

Kijk is even hier rond. Ik kan dit de hele dag doen, video’s kijken van grappige dieren. Dus, maandag I got ur back! Nu ga ik mezelf zenuwachtig maken voor mijn presentatie toets.

Hoe is jouw maandag? Nog tips?

Goodluck
Love always,

Meg

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *