HAPPY 2016!

Een hele fijne 2016 allemaal! 2015 zat echt vol met verassingen en bijzondere momenten, maar 1 ding weet ik wel, 2016 this is going to be my time!
Op 31 december waren we bij mijn moeder thuis, allemaal hapjes gemaakt en om 00:00 ging de fles champagne open. Daarna pakte ik mijn logeer spullen, stapte op de fiets en de avond kon beginnen. Met 5 mensen fietsten we samen naar Voorthuizen, waar we de rest zouden zien. We vierden het bij een vriend thuis die het fantastisch had versierd. Openhaard aan, muziekjes aan, hapjes op tafel de gezelligheid kon beginnen!

We bleven op tot 7.30 in de ochtend, wat we allemaal gedaan hebben? Nou misschien zou je het niet verwachten, maar we zijn niet wezen feesten! Nee we hebben super gezellig rond het kampvuur gezeten en gekletst. Foto’s gemaakt (met een flits….) door onze cameraman, er zijn spelletjes gespeeld en vooral veel gekletst.
Op een gegeven moment ging ik met nog 2 andere even de stad (het is eigenlijk een dorp maar dat klinkt niet leuk) in, vanaf waar we zaten was dat echt maar 5 minuten fietsen dus dat was prima te doen! In de stad was er een feest aan de gang waar we even een kijkje kwamen nemen. Toen we het allemaal koud kregen zijn we weer terug gegaan, eenmaal op bestemming waren we iedereen kwijt! Waren ze in de woonkamer gaan slapen, ja dag! Dat gaat echt even niet gebeuren. We sprongen half op hen en voor ze het wisten waren we weer met z’n allen buiten. Mission Completed! We speelden het spelletjes Truth Or Dare, na een paar minuten werd het al wel duidelijk dat ik gewoon vragen aan mensen ging vragen. Prima! Toen kwam het voorstel ‘Wie gaat er mee naar het huis van mijn baas?’ Geen twijfel over mogelijk, i’m in! De rest bleef achter want die hadden niet zoveel zin, dus met z’n 3e terug de stad in (klinkt toch leuk!). Kwamen we daar aan, allemaal dronken mensen en heel veel gezelligheid. Ze hadden een heel leuk aaibaar konijn, ja dat was het wel. Natuurlijk kreeg 1 van ons het voor elkaar om bierflesje te laten vallen, ik noem geen namen (kuch Ruben).

Toen was het ongeveer 6 uur en zaten we nog even bij het kampvuur, wist je als je sterretjes vuurwerk in een leeg bier flesje doet je een heel gaaf effect krijgt?
Dit is best vet toch? Op een gegeven moment begonnen mijn ogen dicht te vallen en gingen we allemaal slapen. Het werd al bijna licht, oeps!

De volgende dag….tja, op 1 of andere manier kreeg ik het voor elkaar om te functioneren en was eigenlijk best wel vrolijk! Heerlijk ontbeten en toen ruimden we de woonkamer op. We hebben nog het spelletje Wie Ben ik gedaan (mijn woord was Nestel….egh), en toen ging de meeste mensen naar huis. Ik had niet echt zin dus bleef nog even, toen hebben we de film Ocean Eleven gekeken en ik moet toe geven, goeie film! Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat ik ondertussen geslapen heb…zeker met maar 3 uurtjes slaap die nacht daarvoor. Toen het 17.30 was ging ik naar huis, heb nog even gepuzzeld en gegeten en om 10 uur sliep ik. 11 uur laten werd ik wakker, ik had slaap te kort haha!

Eigenlijk kan ik maar 1 ding zeggen, 2016 is voor mij perfect gestart! Het kon absoluut niet beter. Bedankt allemaal die hier voor zorgde en op naar nog meer prachtige momenten!

Hoe was jullie Oud en Nieuw, nog voornemens?

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!