De lente kriebelt.

Hallo daar,

Daar ben ik weer. Typisch soms hé.
Ik zat vandaag in de trein, heerlijk een boek te lezen (wat ik al meer wilde gaan doen) en terwijl ik de laatste bladzijde uitlees en vervolgens uit het raam staar en de weilanden voorbij zie komen, bedenk ik me geen seconde: ‘Ik wil weer gaan schrijven.’ Daar zijn we dan, terug op mijn stukje internet wat ooit begon als een uitlaatklep, wat een verplichting werd, daarna een twijfel en nu weer terug op haar plaats: mijn uitlaatklep.

Ik merk dat er een nieuw tijdperk aan komt, ik heb ineens namelijk ook heel veel zin om te gaan schoonmaken, te wassen en goed voor mezelf te gaan zorgen. Komt dat door de lente? Geen idee. Het zou er vast wel iets mee te maken hebben. Het gaat weer de goede kant op, ik heb mijn rijbewijs gehaald, bijna mijn eerste deel examen gehaald (is volgende week vrijdag 21 april 2017), heb mezelf ingeschreven voor een vervolgschool (en aangenomen, jeej!) in Rotterdam (grote stad, spannend), ben geslaagd voor een examen waarvan ik heel bang was dat ik daarvoor zou zakken en überhaupt stukje internet, ik voel me meer Meg. Ik heb een hele gave zwarte broek gekocht. Met lange brede broekspijpen en dat vond ik heel spannend. Stiekem wilde ik deze broek al heel lang, maar durfde het niet. STOM! Zo stom. Waarom doe ik dat dan toch hé? Mezelf wijsmaken dat met mijn 1,66 me het niet staat, dat ik dat beter maar niet kan doen want straks vinden mensen er wat van. Nou poe poe Meg, laten we even iets duidelijk maken; zullen we die gedachtes even uit ons hoofd verbannen. Kan jou dat nou een reet schelen! Dus ik kocht die broek. Ik draag deze fantastische zwarte broek met lange brede broekspijpen nu bijna iedere dag, i e d e r e dag. Grappig hé?! Ik ben er verliefd op, het liefst draag ik deze mooie zwarte met lange brede broekspijpen ook s’nachts. Zover gaat het nog net niet dan, maar stiekem…

Het is wel druk in mijn hoofd, is niet erg, maar het is er wel lekker gezellig. Zo had ik me voorgenomen om éérst een video te editten en daarna een blogpost te schrijven, maar ik was met mijn hoofd op dit stukje internet en niet in Sony Vegas. Daarom ben ik nu ook hier. Als ik dit heb gedaan, ben ik blij en opgelucht; en daarna maak ik een intro voor een nieuwe serie voor mijn Youtube kanaal ‘Weekagenda.’ Mega veel zin in! Begin er wel veelste laat mee, want dit is week 03 dat ik weekvlog en heb er nog geen enkele online gezet. Maargoed, maargoed. Geen oordeel, geen commentaar. Daar plaats ik gewoon lekker twee vlogs in 1 week! Het is mijn feestje :D.

En nu is het 17:15 en ga ik verder met mijn video. Goed jullie gesproken te hebben!

Goodluck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *