Gewoon even lekker schrijven

Hoi lieve allemaal,

Zit ik dan, met m’n laptopje in de zon te schrijven over hoe goed het leven is vandaag. Is dit niet fantastisch, terwijl ik dit schrijf leven we op zondag 8 maart, 13:00 uur. Het is prachtig weer buiten en ik had een gevoel dat ik gewoon moest gaan typen. Vandaag even geen specifiek onderwerp, maar gewoon Meg die typt over haar weekend.


Gisteravond gaf een klasgenootje haar verjaardag’s feest, en na lang twijfelen ben ik toch maar gegaan. Nou en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad! Over het algemeen ben ik nou niet echt een feestbeest, en over alcohol hoef je ook niet te beginnen want dat word het ook zeker niet. Maar terwijl daar iedereen zich aan het indrinken was en Sterre en ik elkaar aankeken omdat we alle twee niet dronken moesten we enorm hard lachen. Gewoon om helemaal niks. Om het leven gok ik zo.

Later die avond gingen we de stad nog in, ik heb nog nooit zoveel dronken mensen op 1 plein gezien. Ik ben nog maar 16 lentes jong wat betekent dat ik nergens ik kom (tegenwoordig is bijna alles 18+). Dus dat was nog wel even een dingentje. Nadat ik gevraagd werd om mijn ID moest ik stiekem heel hard lachen, dus ik op mijn meest volwassen manier, haal ik mijn pasje uit m’n jas. Geef die aan de uitsmijter, kijkt nog een keer naar me en zegt ‘ja meissie, 16 jaar eh’ dus mocht de hele vrienden groep die al binnen was weer terug. Sorry guys!

We gingen nog een andere club proberen, op een gegeven moment hoorde ik achter me “Meg! doorlopen nu, nu nu!’ ooohkee denk ik en half struikelend kom ik die club binnen. En helemaal geen problemen gehad. Top, de avond kon beginnen (even niet vergeten dat het nu al ongeveer 2 uur s’ nachts was)!

Eenmaal daar binnen was het 1 en al feest, best goede muziek voor een club, onwijs gezellige mensen en heerlijk dansen. Echt ik heb me lijf eruit gedanst gewoon, even he- le-maal los gaan. Fantastisch! Iedereen was verbaasd hoe ik het vol hield en mijn lieve klasgenootjes werden helemaal gek van het feit dat ze niet wisten hoe ik dans in een club. Heerlijk!

Ondertussen zoende de 1 de ander, viel de ander bijna weg van de alcohol, moest iemand huilen zonder reden en verdween een stel de wc’s in. Dat kan ook gewoon.

Na ongeveer nog 388 selfie’s te hebben gemaakt want hé uitgaan we doen ons best met de looks natuurlijk, en we nog op de fiets door de Mc Drive heen gingen lagen we om half 7 (in de ochtend dus) in bed. Beetje jammer dat de wekker weer om 10.00 ging, oeps.

Nu ik dus heerlijk in ze zon zit ben ik ook wel een beetje moe. Maar dat was zeker niet te verwachten of wel. Ik ga echt nooit uit, en dit was zo gaaf om een keer mee te maken. Voor herhaling vatbaar, ik weet het nog niet zo goed. Maar zeker een keer de moeite waard.

Als het wat warmer is trouwens, dan misschien. Ik voelde me net een ijsbeer zonder z’n vacht zeg maar. Ijskoud dus.

Maar hé er valt niks te klagen, misschien zomenteen nog even slapen voordat ik helemaal niks meer kan hihi. Ik heb de nijging om mijn bed hier naar het terras te verplaatsen en in de zon een nap te doen. Klinkt als een best leuk plan.

Ik zie vogeltjes brood uit de tuin eten, een gele vlinder (!!) en een strak blauwe lucht. Echt een geluksmomentje hoor.

Nou lieve lezers, ik ga mijn bed naar buiten verplaatsen.

Hoe was jullie weekend?

Good luck, love always,

Meg

ps. dit schrijf ik de volgende dag erbij, ik heb heerlijk in de zon geslapen!

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *