Favorieten (februari)

Hoi allemaal,
Een nieuwe serie waarbij ik mijn Favorieten deel, deze maand zijn dat films!
Over het algemeen ben ik best wel iemand die heel erg veel films kijkt. Vind het dan ook absoluut niet erg om mijn avond in te delen in film avond. Heerlijk in m’n bed, laptop aan en kijken maar.
Nu dacht ik, goh misschien is het wel leuk om dit te delen met jullie!
Zo heb ik voor deze maand de films; Laggies, Two Night Stand, About Time en Grown Ups voor jullie.
Veel kijk & lees plezier!


Laggies

Een vrouw genaamd Meg (ha!) is een 28 jarige die niet meer weet wat ze met zichzelf, haar vriendje en eigenlijk haar hele leven aan moet. Totdat ze bij de supermarkt een stel jongeren tegen het lijf aan komt die vraagt of ze alcohol wil kopen, die avond gaat ze met hun mee en krijgt de telefoon van een meisje Annika. Later gaat ze terug naar Annika om zichzelf een week te geven om alles op een rijtje te zetten. Waar ze ook de vader van Annika ontmoet.
Haar vriendje, oude leven en eigenlijk alles wat ze heeft opgebouwd is 1 grote rotzooi. Terwijl er van alles gebeurd daar thuis.

Ik kijk heel erg tegen Keira Knightley op en ze speelt het zo goed, moest enorm lachen om haar. Maar ook om Chloƫ Grace Moretz. Deze film heeft een hele gave boodschap, absoluut de moeite waard.

Two Night Stand

Megan die niks meer met haar leven doet, zit alleen maar in haar pyjama, drinkt wijn en heeft geen baan. Totdat ze van haar vriendin op een dating site moet aanmelden voor een One Night Stand. En ze heeft beet, heeft de one night stand en wilt zo snel mogelijk weer naar huis. Wat lastig gaat door een sneeuwstorm. Ze moet daar wel blijven, iets wat ze absoluut niet wilt. Maar door de dagen heen worden ze steeds closer en closer en was het absoluut de moeite waard.

Er zitten hier zoveel hilarische stukjes tussen, 2 fantastische spelers en gewoon geniaal in elkaar gezet.

About Time


Dit gaat over Tim die door de tijd kan reizen. Hij ontmoet een heel leuk meisje maar telkens verknalt hij het weer, dan gaat hij terug in de tijd. Veranderd het weer, en alles is goed. Totdat hij kinderen krijgt, dan kan hij niet meer terug.
Hij trouwt met haar, en zijn een heel gelukkig stel.
Bij zijn vader word kanker ontdekt, er is een kindje onderweg en heeft nog maar weinig tijd om zoveel mogelijk tijd met zijn vader door te brengen.

Ik zag de trailer en het sprak me echt niet aan, vond het zelfs een beetje saai. (trailers zijn spoilers i know). Maar toen verscheen deze film op televisie en besloot toch maar mee te kijken. Wat een aanrader is. Het is zo lief en teder en mooi. Puur verliefdheid.

Grown Ups

Een stel vrienden die vroeger samen in een basketbal team zaten, werden samen gebracht door de begrafenis van hun coach. Alle herinneringen komen terug en besluiten een weekend samen met al hun kinderen, vrouwen en oma door te brengen in het oude kamp huis van basketbal. Hier gebeurt verschrikkelijk veel en maakt ze alleen maar hechter en hechter en komen er achter hoe de tijd hun veranderd heeft.

Ha! Wat een hilarische film, wil je lachen? Deze film is een aanrader. Het is zo grappig om te zien hoe zulke verschillende mensen bij elkaar weer komen en een weekend samen door brengen. Super leuk!

Misschien vind je dit ook leuk!