Favorieten – april

Daar ben ik weer, met mijn favoriete van April!
April vind ik altijd de leukste maand van het jaar, niet alleen omdat het weer begint te veranderen maar ook omdat ik dan jarig ben!
Natuurlijk zijn dat niet de enige favorieten, dus hier een lijstje van mijn favorieten van de maand april.

1. Mijn verjaardag.
De maand begon al goed, 1 april werd ik 17 jaar oud!
Een super leuk begin dacht ik zo.

2. Gouda
Samen met een vriend hebben we de trein gepakt en zijn we naar Gouda gereisd, en ik vind dat het een plekje verdiend in mijn favoriete lijstje. Al zie je om de 10 meter een toeristenleider met zo’n gek vlaggetje, word je overreden door alle kazen die er zijn, ben je bijna verplicht om brood aan te duiven te geven want die lopen letterlijk voor je voeten, is Gouda een super leuke plek!
Het eerste wat je tegenkomt is het grote gebouw in het midden, mocht je geen richtingsgevoel hebben (zoals ik) komt het dit keer echt goed. Je komt iedere keer (serieus) dit gebouw weer tegen.
Top plek!

3. Wild
Dit is wederom weer een film, wat een prachtige film!
Het gaat over een vrouw die na de dood van haar moeder alles achter zich laat en besluit de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika te gaan bewandelen.

4. Pinterest
Ik kende Pinterest al echt wel een poosje, maar deze maand heb ik me er volledig in verdiept.
Wat een super leuke site is dit! Van mijn toekomstige bruidsjurk tot lekkere hapjes die ik kan gaan maken, je ziet het allemaal terug op mijn pagina!

5. McDonald’s hamburger
Dit is misschien een vreemde, want ik ben een vegetariër maar er zit een verhaal achter!
We kwamen net van het festival in Arnhem af (wat pittig leuk was) en we hadden zo’n erge honger dat we besloten om naar de McDonald’s te gaan. En ik kon het niet laten dus bestelde ik een hamburger. Heb het vlees gegeven aan een vriend en kon genieten van het broodje, en of tie lekker was!

Wat waren jullie favorieten van de maand april?

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *