Eerste schooldag!

Hallo en welkom terug! Ik schrijf dit vanuit mijn kamertje en ik kan zeggen ik ben erg blij. Vandaag had ik mijn eerste schooldag als tweedejaars van de Song & Dance adacemie. En ik ga jullie mijn dag vertellen!

Het begon op een grauwe dag helaas, maar wat niets uitmaakte want ik werd met de auto gebracht (geluksvogel i know). OV vooral niet vergeten want dat zou wel weer zo’n typische actie voor mij zijn. Maar voorbereide Meg als ik was, netjes alles opgeborgen en weer met de vertrouwde blauwe trein naar Zwolle! Samen met mijn twee fantastische trein maatjes (en school maatjes, en liefste vriendinnen van de wereld) lekker bijgekletst en gelachen. Ik had ze zo gemist!

Eenmaal op school was het nog meer feest, knuffels, lachende gezichten en vooral heel veel vrolijkheid was er te bekennen. Er is ook een nieuw meisje in onze klas gekomen, hartstikke tof!

Toen de klok 10 uur sloeg was het tijd om aan de slag te gaan. Wij hebben verschillende stages en nu gaan we met de musicalschool van onze opleiding een musical maken genaamd Robin Hood. De rode draad was al geschreven en vandaag hebben we het helemaal uitgewerkt! Heel veel ideeën opgeschreven, getekend en dingen geregeld voor het stuk. Kortom, het word nu al leuk!

Toen thuis van een onwijs leuke dag had m’n moeder heerlijk gekookt (love food) & daarna op naar boven om nog even verder te gaan met het schrijven van het stuk. En nu heb ik heerlijk wat makkelijks aangetrokken en typ ik achter mijn laptop terwijl ik wacht op een skype call van mijn fantastische vrienden! Vanavond gaan ze chillen bij elkaar en helaas kan ik er niet bij zijn omdat ik er morgen er weer vroeg uit moet. Maar Ruben (held als hij is) bedacht het volgende…waarom skypen we niet gewoon en zet ik je bij ons neer?..TOP PLAN! Daar wacht ik nu op, en dan strakjes kruip ik heerlijk m’n bedje in om morgen weer fris en vrolijk op te staan en een nieuwe dag tegemoet te lopen!

Heb jij al zin in je eerste school dag, of heb je die al gehad en hoe was het?

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *