Back on the blog again; achtbanen vol drukke agenda’s en toffe events!

Soo, hi internetvrienden!

Deze afgelopen dagen/weken zijn een achtbaan aan emoties, veranderingen en nieuws geweest. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen, maar ik doe een poging.

Rotterdam. Ik ben verhuisd naar Rotterdam! Een echte Rotterdammert ben ik nu. Het is heel anders dan waar ik vandaan kom of Zwolle. Groter, spontane mensen en meer kansen. Niemand begrijpt waarom (ik ook niet), maar ik ben nog nooit hier uit geweest en dat schijnt geen goed ding te zijn. Toch maar heel snel is een avondje stappen in gaan plannen, voordat mijn familie mij onterft (‘Je bent toch student, ga is studentendingen doen jij!’)

Mijn agenda is over vol, serieus over vol. Ik krijg allemaal vragen of ik dit en dat wil doen, of ik interesse heb in events en andere leuke dingetjes. Het is nu dinsdag, maar ik kan wel even de rest van mijn week laten zien:

WOENSDAG
Mijn zusje is jarig! 16 jaar, woohoo!
Ik heb om 12:15 tot 16:45 les.
Daarna voorbereiden voor een event op donderdag (ik mag daar spreken, erg leuk!) en werken aan het project.

DONDERDAG
Voorbereiden event, werken aan project, huiswerk voor volgende week voorbereiden (en maken..)
11:05 tot 11:55 werken als ambassadeur van de opleiding op een open dag.
14:00 aanwezig in Groot Handelsgebouw voor een event. Dit duurt tot 20:00.

VRIJDAG
Op naar…ik mag nog niet verklappen waar ik naar toe ga. Het is wel erg tof! Daar komt na dit weekend meer over (lekker mysterieus haha!).

Volgende week staat ook al helemaal vol. Uiteraard mijn lessen van mijn studie, een ziekenhuis onderzoek, fysiotherapie, individuele gesprekken over mijn studie, sinterklaas gedichten schrijven, sinterklaas vieren & schaatsen voor de verjaardagen van mijn zusjes.

Ik zal je nog niet vervelen met die week dáárna, die is ook aardig druk. Gaat wel lekker he! Glennis Grace zingt een kerstliedje op de achtergrond wanneer ik dit schrijf. Hé, hoe gaat het met jou? Ook al zo zin in de kerst? Of wens je dat de zomer al weer terug is haha?

Qua keuze van de opleiding denk ik dat ik een hele goede keuze heb gemaakt. Ik zit aardig op mijn plek hier in Rotterdam. Het opent al zoveel deuren en dat waardeer ik zo erg. Het is heel druk en heel veel. Zo af en toe heb ik ook een momentje dat ik echt de bomen door het bos niet meer kan zien. Ja, hoort erbij. Volwassen worden is leuk, maar soms is het ook echt een ‘Fuck joe volwassen mensen en hun verantwoordelijkheden!!’ Ik herhaal, een achtbaan van emoties.

Ik heb trouwens drie planten op mijn kamer die nog steeds leven; ZE LEVEN NOG! Ik zal proberen meer updates te geven over de status van mijn planten. Ik weet dat mijn moeder dat graag wilt weten. Dus mam; ze leven nog, hoesee. Hoesee!

Ohja, heb jij nog tips voor sinterklaas/kerst kadootjes? Geen sokken, chocolade letters of andere standaard dingen! Denk even met mij mee en laat een berichtje achter! Deel ik ook mijn geheimen qua kadootjes geven (spontaan he!).

Toen ik onderweg was naar Rotterdam had ik echt zoveel ideeën met wat ik wilde schrijven op dit moment, uiteraard ben ik die weer kwijt. Mooi moment om dit bericht af te sluiten. Fijn dat ik even met je gesproken heb!

Goodluck
Love always,
Meg

 

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *