500 dagen verliefd.

Vijf honderd dagen verliefd, best lang he?
‘Ja, dat is lang’

Wat is je favoriete moment?
‘Breda, dat was wel leuk.’

Wat vond je dan zo leuk aan Breda?
‘Jou.’

Tot zo ver ons gesprek. De liefde is aan het gamen en communiceren kan dan natuurlijk niet. Zelda. Ik ben ingeruild voor een game spel genaamd Zelda, op een Nintendo Switch. Ik kan doen wat ik wil, maar interessant ben ik niet.
He schat? ‘mmm?’

500 dagen dus, samen met de liefde. Ondertussen leven we bijna iedere dag samen omdat hij 20 minuutjes bij mij vandaan woont, zelfs in het weekend zijn we nu samen (hij helpt me met budgetteren, such goals), best heftig eigenlijk nu ik er over nadenk… ‘ja echt verschrikkelijk, kan echt niet’ Love you too he. ‘Luuuf joe’

Voor de rest ben ik dol op de liefde, en de liefde zelf. Lekker cheesy allemaal, maar ach. Zo af en toe.
‘Fack, fack fack’ Wat is er? ‘ja dat ding viel naar beneden’
Wat viel er naar beneden? ‘ja dat blokje’

Ik kijk naar dat scherm en ik zie dus inderdaad een blokje wat met een soort super power kracht omhoog wordt gehouden, en ik denk, tja. Zit je dan. Voor de rest is het wel errug gezellig. ‘hmuhmm, you know whatsupp’ 

DOORBRAAK: IK MOCHT DE LINKER CONTROLLER VAST HOUDEN. WOW. WOW. WOW.
Het duurde wel geteld 15 seconden voordat de liefde gefrustreerd raakte en het weer zelf overnam. Tot zover onze romantische Zelda date.

Ach, ik hou van wel je hoor. Proost op ons mijn lief!
Proost.

Heb jij jouw liefde al gevonden? Tell me!

Goodluck
Love always,

Meg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *