2018.

Met nog maar 10 dagen op de kalender en dan staat 2018 voor de deur. Zeg ik dit ieder jaar of gaat de tijd echt steeds sneller? Dit jaar is er vrij veel gebeurd, heel veel positief en soms wat negatieve stipjes op de radar. Zo heb ik een zomervakantie gehad waar je u tegen kan zeggen, ben ik naar Rotterdam verhuisd, leer ik steeds meer mezelf kennen (wat soms ook niet leuk is) en ben ik een pad aan het creëren voor mezelf richting mijn toekomstdromen.

2017 was een jaar waarvan ik in januari zei dat dit mijn jaar zou worden en in sommige punten is dat ook wel zo, misschien is het er meer dan ik nu zelf zou denken. Toch ben ik van mening dat 2018 toffer wordt. Grotere plannen, grotere doelen. Nu ik dit zo schrijf is dat uiteraard ook vrij logisch. Ik word ook ouder en wijzer (hoop je dan) en verleg mijn grenzen ook steeds meer. Het leek me leuk om een lijstje te maken met wat 2018 goals:

 1. Meer lachen en het leven minder serieus nemen. 
  Ik merk dat ik het ‘leven’ soms zo serieus bekijk, het moet allemaal perfect en ook ik. Ik moet iedere dag lachen en mijn haar moet altijd goed zitten en ik moet iets bereiken. 2018 wordt een jaar waar ik minder fucks wil geven en gewoon nog meer wil genieten. Spontane dingen doen, meer er uit trekken. 
 2. Mijn ouders (+ stiefouders) meer waardering geven.
  Misschien klinkt dit heel logisch en denk je ‘maar dat doe ik toch al’ nou, ik niet genoeg. Tuurlijk zeg ik wel dat ik van ze hou, maar zeg ik dat nou ook echt? Ik wil me meer bewust zijn van liefde geven.
 3. Meer Analoog foto’s maken.
  In mijn kamer in Rotterdam heb ik een muur waarbij ik allemaal analoge foto’s heb opgehangen. Echt zo stoer, ik wil dit jaar veel meer foto’s maken en dit ophangen bij het gedeelte waar ik slaap!
 4. Sparen.
  Ik ben er niet goed in, maar ik wil er wel goed in worden. Ik wil sparen voor mooie reizen of iets waardevols. Dus niet meer impuls aankoopjes doen, maar bewust zijn van mijn geld. 
 5. Let’s be a fit girl
  Oke ja niet echt, maar ik zeg ieder jaar dat ik rond de zomer een heerlijke strakke buik wil met de vorm van bijna een sixpack. Niet zo’n hele duidelijke, maar een beetje. Laat ik mezelf is verbazen door dat ‘gewoon’ te doen! Misschien is het leuk om iedere maand updates te geven over mijn proces 😀

Misschien niet heel veel ‘doelen’ , toch is het altijd even leuk om er over na te denken met wat je wilt bereiken zo af en toe. Laat ik dat meer doen, wanneer de maand eindigt doe ik niet een favorieten van de maand, maar een setje nieuwe doelen. Dit deel ik met jullie + vooruitgang! Letterlijk samen met Meg (& haar doelen).

Lieve jij, op dit moment lig ik in een heel lekker bed ergens in de bergen van Oostenrijk (say whaaat), morgen gaan we de berg op en heerlijk skiën. Ik ben zo blij en kan niet wachten om naar boven te gaan.

Dus vanuit hier, Auf Wiedersehen! Bratwurst en tot snel!

Wat is jouw top 5 doelen lijstje? Laat het me weten!

Goodluck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *