GESLAAGD!

Op 21 april 2017 had ik samen met DanĂ­ en Sterre onze herkansingen voor onze tien minuten solo’s. Een super spannende dag, eerst hadden we nog een les Engels ingepland gekregen (vet goed geregeld), waardoor we vet gehaast die les uit moesten sprinten zodat we nog even snel konden oefenen met een pianist die ons ging begeleiden. Gelukkig is alles goed gegaan!

Ik mocht als eerst, adem in , adem uit, en door. LET’S ROCK! IMG_4475
Side note: terwijl ik mijn dans deed struikelde ik echt over mijn eigen voeten (….), omdat er zoveel gevoel door me heen ging schoot ik keihard in een soort giegelende lach, maakte mijn dans wel af en dacht nee, nee Meg kom, kom, door gaan nu! Ik vond mezelf echt te grappig…

En daar was tie dan, mijn eindnoot, met de zin ‘JA IK LEEF!’ en een vuist omhoog sloot ik mijn solo af. Deed snel een knikje als buiging en ging af. OHHH! Wat heerlijk, wat gaaf, wat vet, wat fijn, er ging zoveel door mijn lichaam heen, ik kan het haast niet beschrijven. Dit gevoel mistte ik met mijn originele solo op 6 maart. Fijn, fijn dat ik het toch heb mogen meemaken.

Toen ik met een rood hoofd en een kop vol blijdschap zat, kwam ik tot rust, het is gedaan, ik kan er nu niks meer aan veranderen. Dit was het. Na een uur hoorde we alle drie de uitslag; GESLAAGD.
Ik kan je vertellen, dat was het beste moment ooit natuurlijk! We hebben gegild, gehuild, gelachen en gedanst, we hebben het gewoon gedaan!

Ik kreeg een super fijne en positieve feedback, iets waar ik echt aan had, en natuurlijk mijn lieve steun en toeverlaat, mijn regisseuse met een hele grote lieve dikke baby buik (die ook bijna uitgerekend is) die naast mij zat, ons avontuur was over, helaas, maar wel heel fijn!

Nu op naar deel 2, onze groepseindvoorstelling, en nu voor het echt, de echte EINDvoorstelling, de aller aller laatste met mijn klas. Wat begon als 20 mensen, waar we de helft zijn verloren, waar 1 iemand naar ons toe werd gebracht en met 12 gaan afstuderen voor de Song & Dance Academie voor Musicaltheater. Een mond vol, een mond waar een hele brede glimlach op staat.

Zie ik jou op 3 juni in Zwolle?

Goodluck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *