Richtingen, keuzes & een nieuwe start.

WhatsApp Image 2017-02-11 at 16.36.05 (1)NIEUWE RICHTINGEN

Ja echt, en niet zo maar nieuwe richtingen. Het worden stappen naar mijn toekomst, verdorie wat klinkt dat volwassen. Ik ben super druk bezig met alles wat er moet gebeuren voor mijn afstudeervoorstelling ‘Vrij’, en hoe heerlijk ik het ook vind (ja echt serieus), kan ik niet wachten om straks dat papiertje te hebben. Afgestudeerd niveau 5 voor de Song & Dance Academie voor Musicaltheater. Hoppa. Een hele mond vol! Ik ben er klaar voor om een nieuwe stap in een nieuwe richting te zetten, en misschien wel richting Rotterdam! Vandaag was er een open dag op de school InHolland voor een Hbo-Bachelor Communicatie. Was echt een hele fijne middag met mijn moeder waar we alle twee heel enthousiast zijn geworden voor deze opleiding.

Ik denk dat we allemaal onze momentjes hebben in het leven, de wat ‘down’ momentjes. Die horen er bij, en nu vind ik het makkelijker praten nu ik er uit begin te raken dan toen ik er midden in zit. Mijn vader laat me het boek ‘The Secret’ lezen, en tot nu toe is dat echt een heel interessant boek. Gaat een beetje over een manier van leven, en dat als je een bepaalde gedachtegang heb het dan wat makkelijk wordt. Vooral meer positief, want hoe lekker is positief leven?

Ik heb ook zoveel zin in de zomervakantie, er staan gave dingen op de planning! Met oud en nieuw had ik voor mezelf afgesproken dat dit MIJN jaar werd, met MIJN keuzes en een nieuwe vibe. Ik had gewoon een valse start. Starten kan altijd, en laat ik dat maar doen dan. Afstuderen, genieten, reizen, nog meer genieten, en dan een nieuwe opleiding met allemaal nieuwe mogelijkheden en kansen.

Ik lach. Heel hard.

Goodluck
Love always,
Meg

WhatsApp Image 2017-02-10 at 21.05.44

Misschien vind je dit ook leuk!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *