error.geen onderwerp.error

Lieve internetvrienden, het is een poosje geleden en ik weet het. Ik ben gewoon een beetje druk geweest met van alles en nog wat. Afgelopen weekend ben ik weer terug in Nederland gekomen, we gingen skiën! We waren in het plaatsje Westendorf in Oostenrijk, heerlijke week gehad maar het is ook wel heel fijn om weer thuis te zijn. Ik heb er een video (twee zelfs) over gemaakt en als je het leuk vind: KUSJES. Morgen (dinsdag 1 maart) komt de andere online!

Voor mij is het vakantie en ik heb heerlijk m’n to do list afgewerkt. Ik heb ook mijn studiefinanciering helemaal in de hand, ik kreeg gisteravond een brief binnen over dat ik mijn OV chipkaart moest activeren, helemaal gedaan en dan voel ik me toch een beetje trots. Doe het toch maar even. Ik ben ook naar mijn oude middelbare school geweest vandaag, moest wat kledingstukken voor een kindervoorstelling terug brengen, alleen waar de opslagruimte is moet je door een lokaal lopen en natuurlijk werd er net les gegeven. Was wel grappig want die lerares kende me nog, lief dat ze vroeg hoe het met me ging, maar als dan 30 nieuwsgierige brugklassers naar je kijken maakt het allemaal wel een beetje gek.

Valt het jullie ook al op dat het steeds mooier weer gaat worden? Echt heerlijk, ik word er zo mega blij en gemotiveerd van. Misschien moet ik later ook maar in een warm land wonen waar de zon altijd schijnt want ik ben altijd blij als de zon schijnt. Kennen jullie The 1975? Helemaal enthousiast, ik moet toegeven normaal gesproken hou ik echt niet van dit soort boy bands.. maar ik vind deze toch leuk! De hele dag staat het album The 1975 (deluxe) aan. I’m fan!

Het is wel grappig want gisteravond lag ik in bed en wist ik precies wat ik wilde gaan typen en toen dacht ik nog, dit moet ik gaan opschrijven anders vergeet ik het. Alleen toen ging ook het belletje aan van ‘SLAPEN MEG’ en daarom heb ik het ook niet gedaan. Een beetje jammer want nu ik zo aan het typen ben is het echt van. Ja, en nu! Ik merk wel dat ik niet zo perfectionistisch ben als het gaat om het schrijven en wat ik online wil gooien, ik doe het gewoon. En dat is wel grappig want met normale dingen ben ik dat wel, wil graag als ik iets doe het ook meteen goed doe (ookal weet ik dat 9 van de 10 keer dat toch niet gebeurd), maar met schrijven phoe, ik schrijf gewoon. Eigenlijk wel heerlijk, niet nadenken. Schrijven.

Hé, als jullie op reis gaan eh. En dan hoeft het helemaal niet ver weg te zijn, maar gewoon in de auto, trein misschien wel in het vliegtuig. En je bent samen met iemand, wat doen jullie dan samen? Ik neem bijvoorbeeld altijd een spel kaarten mee, puur voor de zekerheid (en voor de ongemakkelijke stiltes hihi), een boekje en een pen en m’n camera. Want als je nou lang moet reizen vind ik het ook zo belachelijk om op je telefoon te zitten, ga dan alleen. Maar ik merk door de omgeving om me heen dat ik het lastig vind om niet op mijn telefoon te zitten en gewoon is sociaal te doen. En het klinkt echt belachelijk, maar het is echt zo. Het is een gekke wereld, al wil ik daar niet teveel over nadenken. Positief denken en niet teveel naar de slechte dingen in de wereld kijken/luisteren. Als ik later op mezelf ga wonen en centjes ga verdienen zal het waarschijnlijk al moeilijk zat zijn, daar ben ik wel een beetje bang voor hoor. Over een maand word ik 18, jemig 18! En dat voelt zo oud en meteen zoveel verantwoordelijkheid. Alleen maar door het cijfer 18. Aan de andere kant vind ik het ook heel tof, mijn doel is om met kerst mijn rijbewijs te hebben zodat ik samen met mijn vader naar Oostenrijk kan rijden. Dat lijkt me zo tof!

Wat ga ik vanavond doen, het is nu namelijk 5 uur en heb nog de hele avond open staan. De zon schijnt nog, een strak blauwe lucht zelfs. Ik heb alles opgeruimd wat ik kon opruimen, zelfs dingen geordend! Het enige wat nog niet doorgestreept is Naar Buiten Gaan. Maar wat zal ik buiten gaan doen! Ik zou eendjes kunnen voeren, klinkt nog niet eens zo heel gek. Hmm, misschien doe ik dat wel gewoon. Zij blij ik blij! Oké hoe ga ik deze blogpost ooit noemen, het heeft totaal geen onderwerp of een rode draad. Het is gewoon Meg en heel veel onzin. Ik heb vandaag mijn muur bewerkt! Ik had nog allemaal dingentjes liggen, echt tof. Mijn muur word weer voller en voller en daar word ik heel blij van. Vind het zo stoer! Je merkt het misschien al, ik voel me goed! Heel erg goed zelfs. En daarbij sluit ik af.

Good luck
Love always,

Meg

Misschien vind je dit ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *