Mijn maandag en gewoon even glimlachen

Het is maandagavond en het begint langzaam donker te worden, ik zet alle lampjes in mijn kamer aan en als ik naar buiten kijk zie ik een prachtige maan. Vandaag was even een off day voor mij, dat krijg je als je niet genoeg rust neemt en de hele tijd maar door gaat. Het was namelijk een onwijs drukke week, eerst gewoon de hele week naar school wat normaal prima te doen is, maar dit weekend hadden we de generale en de voorstelling van Robin Hood. Wij geven nu een paar weken les aan kinderen van de musicalschool en daar maakte we dit kinderstuk. Super leuk! In dit stuk heb ik de regie gedaan en een deel van het schrijfwerk, weer eentje waar in super trots op ben! Toen het stuk gespeeld werd zat ik boven bij de technici. Voel me daar toch heel erg op mijn gemak! Bij mijn locatie speelde ik de Slechte Koningin, je moest is weten hoe goed die kids het deden en hoeveel moeite ik had om mijn lach in te houden. Kan niet wachten om met hun bezig te gaan met De Kleine Zeemeermin, daar speel ik een komische haai. Dit moet super leuk worden.

Maar toch vreet het enorm veel energie, en zeker voor mij is dat toch best pittig. Zondag gingen we ook weer terug naar Zwolle om het decor op te halen, en dan rust je toch niet volledig uit omdat je die dag weg ging in plaats van dat je rustig niks doet. Vandaag was echter wel heel fijn! Heb uitgeslapen tot 9 uur en ben toen gaan hardlopen. Even een klein rondje in de sneeuw, dat deed me echt goed. Koude douche genomen en  daarna mijn kamer grondig opgeruimd want ik merk dat het dan ook rustiger is in mijn hoofd. Toen heb ik mijn laptop aan gezet en ben ik begonnen met de Sims 3 opnieuw te gaan downloaden (zeg maar niks). Dat was een heerlijke middag huizen bouwen en dingen maken!

Het is nu begin van de avond en ik luister heerlijke muziek van Spotify, chill modus is on! Morgen ga ik weer naar school, gewoon het rustig aan doen en alles een beetje mee krijgen. Want aankomend weekend zit het programma ook weer vol. De open dagen komen er aan en deze week moet er nog hard worden gerepeteerd! Niet dat ik dat erg vind want het is heerlijk om dit soort dingen te mogen doen! Ondertussen begin ik avond eten te ruiken en krijg meteen een glimlach op mijn gezicht. Ik zag even een quote voor me waar ik telkens erg om moet lachen!

Weet je, let goed op jezelf. Dat is wat ik je wil meegeven. Zorg goed voor elkaar en voor jezelf. Persoonlijk kan ik mezelf heel erg van andere aantrekken, zeker als er een bepaald gevoel naar boven komt bij een situatie. Natuurlijk ben ik daar lerende in, maar tot die tijd moet ik meer op mezelf focussen en goed op mezelf passen. Ouder worden is leuk, maar ook zo ingewikkeld. Ach, het hoeft ook niet allemaal perfect te gaan natuurlijk. Fouten maken is menselijk en dat is maar goed ook. Zolang ik (en jij!) me maar 100 procent of nee 200 procent inzet in de dingen wat ik leuk vind, ja dan zou het eigenlijk wel goed moeten komen denk je niet? Ben gewoon jezelf, wees lief, wees boos, wees verdrietig, wees van alles en nog wat. Als het bij jou past, wacht dat is het vooral, als jij vindt dat iets bij jou past, waarom zou je er dan niet voor gaan? After all wat heb je te verliezen? En terwijl ik dit zo typ reminder ik mezelf er ook aan. Al ben ik voor mezelf al heel erg goed bezig met mijn geluk op te zoeken, mag ik voor mezelf wel iets meer lachen. Gewoon zomaar even glimlachen. Zoals nu, nu glimlach ik weer. Het heeft geen reden, maar het voelt wel heel erg lekker. Even glimlachen.

Glimlach je met me mee?

Good luck
Love always,
Meg

Misschien vind je dit ook leuk!